طرح هاي كسب و كار

بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، تعاون یکی از بخش‌های اقتصاد کشور به شمار می‌رود که از مزایای این بخش می‌توان به ایجاد فرصت شغلی با کمترین آورده ؛ توزیع عادلانه منابع و برخورداری از حمایت‌های دولتی؛ تجمیع منابع برای بهره‌گیری در تولید و اشتغال؛ سازماندهی گروه‌های جوان و فارغ‌التحصیلان و استفاده از توانمندی‌های آنان؛ برخورداری از معافیت‌های بیمه ، مالیات و ... اشاره کرد. با توجه به نقش مثبتی که تعاونی‌ها در اقتصاد برخی کشورها ایفا کرده بودند، بخش تعاون به عنوان راهکاری برای جمع‌آوری سرمایه‌های خرد و استفاده از آن در توسعه کشور به خصوص بخش کشاورزی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی موردتوجه قرار گرفت.
11 دی 1397 16:19
برای شروع یک کسب و کار، ممکن است پیش از هر چیز به فکر اجاره یک دفتر در بخش تجاری شهر باشید. اینترنت، فکس و تلفن ثابت، میز، صندلی، رایانه و حداقل یک کارمند به عنوان منشی و استخدام او نیازمند هزینه زیادی است؛ این درحالی است که سرویس‌هایی همچون منشی مجازی و تلفن گویا برای استارتاپ‌ها و کسب و کارهای کوچک و خانگی یا نوپا می‌توانند برای شروع به کار هزینه‌های بسیار کمتر داشته باشد.
8 امرداد 1396 8:33
طرح كسب و كار سندي مكتوب است كه جزييات كسب و كار پيشنهادي را مشخص مي كند. اين سند بايد ضمن تشريح موقعيت كنوني ، نيازها ، انتظارات و نتايج پيش بيني شده را شرح دهد و كليه جوانب آن را ارزيابي كند.
طرح هم براي صاحب آن و هم براي حمايت كنندگان مالي آن، به دلايل زير لازم است:....
7 امرداد 1396 2:0
وضعيت روحي هرفرد در زندگي کاري او نقشي مستقيم دارد . کارکنان يک ســـازمان در زندگي روزمره خود ممکن است با مشکلات مختلفي دست و پنجه نرم کنند و دچار تنش شوند اما آيا بردن اين تنش‌ها در محيط کار گره‌اي را خواهد گشود.
19 امرداد 1394 14:36
برقراری ارتباط موثر باعث موفقیت درجستجوی شغل می‌شود
17 خرداد 1394 9:50
ممکن است بارها زمزمه این صدا را در گوش خود شنیده باشید، مشغول به انجام کاری نیستم که برای آن آفریده شده‌ام. در چنین شرایطی چه اقدامی می‌توان انجام داد؟
4 خرداد 1394 12:39
پيش از آغاز جستجوي شغلي بايد اهداف شغلي مورد نظرتان را بشناسيد. آيا به دنبال يافتن شغلي براي برطرف کردن نيازهاي اوليه و ضروري خود هستيد يا مي‌خواهيد گام‌هاي بعدي در مسير شغلي خود را بپيماييد؟ تعيين نيازهاي شغلي در مسير جستجوي شغل و تهيه رزومه متناسب با آن در رسيدن به اهداف مورد نظر بسيار موثر خواهد بود.
26 بهمن 1392 11:47
دوست عزيز آيـــــا به تازگی فارغ‌التحصیــل شده‌اید؟ آيا ازرويارويي با كارفرمايان واهمه داريد و مي‌ترسيد شما را نپذيرند؟ اشتباه مي‌كنيد، بسياري ازكارفرمايان هستند كه مايل به پذيرفتن واستخدام كارجوياني هستند كه تازه از دانشگاه فارغ‌التحصيل شده‌اند.حتماً تعجب می‌کنید و می‌پرسید، «چطور ممکن است کارفرما خواهان كسي باشد كه هيچ سابقه شغلي ندارد و تنها تجربه کاری او به فعالیت‌‌های داخل دانشگاه و مدرسه مربوط مي‌شود؟ مگرنه اينكه داشتن سوابق كاري يكي ازشرط‌هاي لازم درتمام آگهي‌هاي استخدامي است!؟». اينطور نيست، براي بسياري ازكارفرمايان حتی بی‌تجربگی نقطه مثبت به حساب مي‌آید زيرا نیازي نیست تا کارفرما انرژی زيادي را صرف اين نمايد كه «عادت‌های بدی» را که از کارفرمای قبلی آموخته‌اید، از بین ببرد.
14 بهمن 1392 15:28
23 آذر 1392 11:4

سایت های مرتبط